Reisverzekering

De NKBV-reisverzekering met bergsportdekking hebben we speciaal voor onze leden ontwikkeld. Ze heeft een dekkingsperiode van 46 aaneengesloten dagen en biedt alles wat een normale doorlopende reisverzekering biedt, plus een extra dekking voor bergsportrisico’s. Opsporing, redding en repatriëring worden vergoed, wanneer en waar ook ter wereld. Ideaal voor de avontuurlijke bergsporter. En omdat we deze verzekering voor tienduizenden leden tegelijk afsluiten, is de premie laag.

Verzekering afsluiten

Alleen NKBV-leden kunnen de verzekering afsluiten. Ben je nog geen lid? Je kunt je lidmaatschap en verzekering eenvoudig tegelijkertijd afsluiten. Bestaande leden kunnen de verzekering gemakkelijk afsluiten in mijnnkbv.nl

Word lid en sluit af Afsluiten leden

Top verzekerd vanaf
€31,90 per kalenderjaar

Word lid en sluit af

Reisverzekering

Het hele kalenderjaar voor maar €31,90 verzekerd:

  • Vergoedt opsporing, redding en repatriëring, wanneer en waar ook ter wereld
  • Tijdens al je winter- en zomervakanties of stedentrips
  • Bergsportdekking 
  • Off-piste, met of zonder gids
  • NKBV Alarmcentrale 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Top verzekerd op vakantie met bijzondere dekking

Bergwandelen

Als bergwandelaar, alpinst, skyrunner en klimmer zoek je ongebaande paden op. In tegenstelling tot andere reisverzekeringen dekt de NKBV-reisverzekering ongevallen buiten gebaande paden.

Alpinisme

Of er nou iets gebeurt tijdens je dagwandeling, huttentocht of klimtocht, de NKBV-reisverzekering vergoedt opsporing, redding en repatriëring, wanneer en waar ook ter wereld!

Strandvakantie

De NKBV-reisverzekering biedt ook dekking voor je strand- of duikvakantie. Hij biedt alles wat een normale reisverzekering biedt met een dekkingsperiode van 46 aaneengesloten dagen. 

Off-piste

Ook je off-piste activiteiten vallen onder de dekking. Begeleiding en lawineschaal is niet van invloed. Natuurlijk houd je wel de geldende beperkingen/verboden in acht.

Premie 2018

De leeftijd per 1 januari 2018 is bepalend voor de premie.

Leeftijd Premie per kalenderjaar
0 - 4 jaar €1,60
5 - 11 jaar €16,50
12 jaar en ouder €31,90

Word lid en sluit af

Vragen?

Reviews

Van onze 62.000 leden heeft meer dan 75% een reisverzekering afgesloten!